Sněžák 2010 v mailech

with Žádné komentáře

Všichni mojí drazí,

Jelikož v televizi je koncert HopTrop, jsem nějakej rozněžněnej z těch jejich starejch fláků. U Vodácký holky jsem měl husinu a snad i slzu na krajíčku…

Takže mi dovolte rovněž poděkovat za účast na poslední akci Sněžák 2010, která věřím bude řazena mezi ty Legen…..wait for it…….dary!!! Pochopitelně je mi velmi líto, že jsme se sjeli v tak malém počtu, ale i tak si myslím, že i v takto komorním počtu na tak velkou chatu, bude na co vzpomínat.

Např. nezapomenutelný příjezd na chatu, kdy jsme hodinu tlačili káru mrazivou nocí na umrzlých 5cm sněhu, představení chaty panem majitelem, z kterého si dosud pamatuju snad jen to,že tam jsou všude píčoviny,ale POZOR na nábytek, na to on je pes!! Naražení 50-ti litrového sudu Kácovské kvasnice a rozpis norem na jeho likvidaci. Legendární kulečníkové příběhy o vyhraných sázkách(já s Jiříkem jsme vyhráli takových věcí!!! Snad jen krátce, aby se nezapomnělo: Výplaty našich kolegů z COMP-any až do března, chalupu Máry u Jičína, Daciu Logan, rovněž od Máry, pozemky u Hradištka od Tomíka, Romanovu kolegyni Markétu, prodloužení splatnost faktur od Romana a spousta jiných hmotných či nehmotných statků), hru šipky 501 hranou v pátek kolem 4 ranní a po hodině a půl konečně i dohrané-Romanova legendární prohra, kdy Jiřik, ač ležel již pul hodinu zcela zcepenělý na zemi ho dokázal v této hře porazit, polední oběd v pizzerii Anděl, kde jediné co si pamatují jsou Boobs té hezké servírky a pak Márova „čokoláda“. Páteční, krátký, asi šestihodinový, Liborův kurz kulečníku zakončený ranní sobotní lukostřelbou, podpořený stroboskopem a barevnou hudbou. Vrcholem byl bezesporu výstup na Sněžku, s mezipauzou v hospodě na Růžovce a při sestupu, rovněž s mezipauzou, v hospodě na Růžovce, večerní sekaná, pečená za zvuku kulečníkových koulí a smutného zasyčení Kácovského sudu, ohlašující jeho smrt. Ještěže jsme měli SPÍŽ!!! Bylo co slavit. A slavilo se…až se zem otřásala a koule lítali jak o život- věřím, že náš společný kulečníkový výkon, tedy PePeho a můj, by měl být zfilmován. Něco na pokraji hororou, šílenství a posttraumatického šoku a to celé za hluku Divokého Billa…ale muzikantsky to bylo vynikající  ;))

Takže kdo máte chuť, podívejte se na naše stránky, které najdete nejen v novém hávu, ale najdete zde i nové fotky. Valná většina z nich je pak v naší tajné sekci, odkaz je na webu a pro ty z vás, co heslo neznají a nebo pro ty, co už ho zapomněli, posílám přístupy: user: bezbab, password: pojebal.

No a to je vše. Další setkání bude při volbě nového premiéra, kteroužto akci zajišťuje Libor.

Tady bych si ještě přihřál polívčičku neoficiální pozvánkou na Vánoční akci v COMP.any, která bude letos 18.12. 2010 – termín je definitivní, ale pozvánka ještě přijde…snad se všichni sejdeme.

 

Všem přeji hodně zdraví a těším se na brzké setkání.

Filipo – odstupující premiér

P.S. Legen….wait fo it…dary byl rozhodně i účet za elektřinu, kdy běžný uživatel vystačí s tolika kilowaty i několik měsíců…

 

From: Roman Hubner [mailto:hubner@bosscan.cz] Sent: Monday, November 01, 2010 5:57 PM
To: ‚Libor Coufal‘; Filip Šádek; ‚Blaha Tom Polic‘; ‚Hobork Jenda‘; Jan Bašista; ‚Jan Mrzena‘; Jiří Šich; Marek Macák; ‚Michal ‚; Pavel Plíšek; ‚Pp ‚; ‚Tomáš Kasal‘; Tomáš Martínek; ‚Vobo‘
Subject: RE: Z nitra země až na vrchol světa(hlavně toho českého)

 

Touto cestou děkuji  všem v závějích tlačícím, že mě na poslední Be-Be akci dostali spolu s autobusem i sudem Kácovského až vysoko nad 1000 m n.m.  Aby si snad někteří z vás nezoufali, tak věřte – může být hůř: http://www.stream.cz/video/528864-nejbrutalnejsi-krupobiti-v-georgii

Zároveň tímto vyzývám k zahájení předvolebních mítingů a určení datumu volebního klání, neb je třeba zvolit do vedení naší lehce feminofobní organizace novou, neotřelou, neúplatnou,…  tvář a té staré neoholené poděkovat a dát vale.   Prosím tímto ministra financí zda by nám sdělil kolik peněz na kampaň nám bude vyčleněno z Be-Be rozpočtu.

Mimochodem já do konce roku nemůžu jen  19.-21.11.  a nejsem zastáncem ONlájn volby, protože to může bejt cinknutý… Čili jestli mi Libore rozumíš, kdy můžeme k vám do sklepa?

MO v.r.

 

From: Libor Coufal [mailto:libor.coufal@cz.nyklogistics.com] Sent: Thursday, October 21, 2010 12:19 PM
To: ‚Filip Šádek‘; ‚Roman Hubner‘; ‚Blaha Tom Polic‘; ‚Hobork Jenda‘; ‚Jan Bašista‘; ‚Jan Mrzena‘; ‚Jiří Šich‘; ‚Marek Macák‘; ‚Michal ‚; ‚Pavel Plíšek‘; ‚Pp ‚; ‚Tomáš Kasal‘; ‚Tomáš Martínek‘; ‚Vobo‘
Subject: RE: Z nitra země až na vrchol světa(hlavně toho českého)

 

…tak to já nevylezu až do neděle ven, budu hlídat krb.

 

From: Filip Šádek [mailto:filip.sadek@comp-any.cz] Sent: Thursday, October 21, 2010 12:10 PM
To: Roman Hubner; ‚Blaha Tom Polic‘; ‚Hobork Jenda‘; Jan Bašista; ‚Jan Mrzena‘; Jiří Šich; libor.coufal@cz.nyklogistics.com; Marek Macák; ‚Michal ‚; Pavel Plíšek; ‚Pp ‚; ‚Tomáš Kasal‘; Tomáš Martínek; ‚Vobo‘
Subject: RE: Z nitra země až na vrchol světa(hlavně toho českého)

Takze par hodin před odjezdem musim se slzem v oku konstatovat, ze se nam trochu vystrilel tým. Poté, co si Michal zlomil opětovně záda, dostal Hans rýmičku s kašlikem(ale je to nějaká svinská nemoc, měl jem při telefonu pocit, že to leze i přes GSM signal), Johan, Flaksa a Pája musí pracovat, Jenda je ve škole a Blažena na nás sere a Tom „určitě“ přijede=nepřijede.

 

Pro nás zbylé to znamená jediné – udělat si 3x větší žízeň a každý máme k dispozici 2 postele. Abych podpořil má slova o nutnosti teplého oblečení, zasílám 2 ilustrační foto a nejedná se o fotomontáž.

 

 

From: Roman Hubner [mailto:hubner@bosscan.cz] Sent: Thursday, October 14, 2010 2:39 PM
To: Filip Šádek; ‚Blaha Tom Polic‘; ‚Dan Flaksa Fleisig‘; ‚Hobork Jenda‘; Jan Bašista; ‚Jan Mrzena‘; Jiří Šich; libor.coufal@cz.nyklogistics.com; Marek Macák; ‚Michal ‚; Pavel Plíšek; ‚Pp ‚; ‚Tomáš Kasal‘; Tomáš Martínek; ‚Vobo‘; ‚Marek Čikoš‘
Subject: RE: Z nitra země až na vrchol světa(hlavně toho českého)

 

Ahoj všem,

Jak je to do hor, tak to už balím čemojdán. Po zkušenostech z některého z předešlých podzimních BeBe, přezouvám na zimní gumy, beru lehkou polní vyprošťovací sadu (polní lopatku, rum, řetězy, krmení pro bernardýna) a vyrážím už ve čtvrtek !

MO v.r.

 

From: Filip Šádek [mailto:filip.sadek@comp-any.cz] Sent: Thursday, October 14, 2010 12:18 PM
To: Blaha Tom Polic (tomasbl@seznam.cz); Dan Flaksa Fleisig (danfl@seznam.cz); Hobork Jenda; Jan Bašista; Jan Mrzena; Jiří Šich; libor.coufal@cz.nyklogistics.com; Marek Macák; Michal (michal.hausler@cz.alltub.com); Pavel Plíšek; Pp (petr_plodik@cz.ibm.com); ROMAN Hubner (hubner@bosscan.cz); Tomáš Kasal; Tomáš Martínek; Vobo (voboril@centrum.cz)
Subject: Z nitra země až na vrchol světa(hlavně toho českého)

 

Drazí kolegové, staří Be-Be matadoři, neúčastníci a nováčci.

 

Termín podzimní Be-Be akce se nachýlil a tak mi dovolte Vás ještě jednou, o to více intenzivněji, pozvat na vysokohorskou akci Be-Be „Sněžák 2010“. Omlouvám se všem zeměpisným guru, ale jelikož se jedná o čistě pánskou akci, nemá tam nějaká Sněžka co pohledávat. A modří se již dovtípili, že se bude jednat o zdolání naší nejvyšší hory, kdy po předloňských lezení v  norách nás čeká lezení po horách.

 

Datum: 21.10. – 24.10. 2010 je to čtvrtek – neděle(bohužel jinak to u víkendových pobytů momentálně nejde-musí se koupit 3 dny)

 

Místo: PEC POD SNĚŽKOU

Velká horská chalupa se saunou a bazénem na louce s výhledem na hřeben Krkonoš, 2km od lyžařského areálu a 1km od lanové dráhy na Sněžku v Peci pod Sněžkou.

 

Podrobnosti o místě pobytu naleznete zde: http://www.ubytovanikrkonose.cz/pec-pod-snezkou–chalupa/

 

 

Akce: jednoznačně turistika po okolních kopcích(přibalte sněžnice), házení sněhových koulí na dálku, pétanque na ledové krustě, partie večerního kulečníku s doutníky a whiskej, noční koncert

 

Byl bych rád, aby na noční koncert měl každý z vás nějaký hudební nástroj – optimálně nějaké bubny, cinkrlátka, zvonečky prostě cokoliv, ať se můžete do toho běsnění zapojit!!!

 

 

Jídlo: ještě upřesním, ale klasika – nakoupím, uvařím, naservíruju a pak vás zkásnu

 

Peníze: počítejte na pobyt 1000, jídlo+pití taky 1000

 

Odvoz: ještě upřesním, je třeba se nějak rozumně dohodnout – bude tam trochu problém s vjezdem – budeme přímo V Krnapu

 

Závěrem: bude kosa, kosa, kosa…takže jégrovky, podvlikačky, rum a podobné teplomety rozhodně sebou.

 

 

Alles gute

 

Filips – lets make thing’s better