Kozinec – Na samotě u lesa 2. – 4. října 2009

with Žádné komentáře

Blížící se podzimní akce nepřinese nic převratného. Je zima, všichni po létě zničení a tak se jako medvědi přesouváme do Českého Meránu, ke Kozinci, kde rozbalíme své příběhy, názory a vzpomínky na předchozí půlrok.

Pro podrobné informace můžete navštívit tuto stránku: http://chalupy-chaty.appspot.com/detail/sumava/sedlec-jetrichovice.html

Rád bych zdůraznil možnost golfu, projíždky na koních, tady očekávám Pelíškovy podněty a rybaření, což předpokládám využije zvláště Tomáš Kasal, kterého teméř obden vídám, jak s prutem míří k Labi, odkud tahá všelijaké kolínské rybičky.
Jelikož budeme ubytováni v území nikoho(in the middle of somewhere), je nutné zajistit stravu, pivo, limo, pochopitelně očekávám, že ministr kultury vezme míč, bez kterého težko představit, jaká by nastala trudomyslnost.

Je smutné, že 3 z našich prapůvodních členů odmítli účast, přičemž jediný jakžtakž uznatelný důvod má ministr práce se svou vybočenou ploténkou, byť nevím, zda točení píva je náročnější než pracovní šichta v Alltube 😉 Ministr vnitra neudal žádný důvod, podobně jako ministr dopravy, což mne pochopitelně velmi mrzí, že není možné najít dva dny pro přátele(nebo alespoň jeden). Ale zdá se, že ne každý je schopen tak velkých obětí….teď mi vyskočila slza.

Začátek akce je plánován na pátek, přičemž odjezdy naplánujeme den před odjezdem.

[google-map-v3 shortcodeid=“TO_BE_GENERATED“ width=“350″ height=“350″ zoom=“12″ maptype=“roadmap“ mapalign=“center“ directionhint=“false“ language=“default“ poweredby=“false“ maptypecontrol=“true“ pancontrol=“true“ zoomcontrol=“true“ scalecontrol=“true“ streetviewcontrol=“true“ scrollwheelcontrol=“false“ draggable=“true“ tiltfourtyfive=“false“ enablegeolocationmarker=“false“ enablemarkerclustering=“false“ addmarkermashup=“false“ addmarkermashupbubble=“false“ addmarkerlist=“Jetřichovice, Sedlec-Prčice{}1-default.png“ bubbleautopan=“true“ distanceunits=“miles“ showbike=“false“ showtraffic=“false“ showpanoramio=“false“]