Cesta z města 18. – 20. května 2007

with Žádné komentáře

Co sebou?

Boty do prirody – at muzete jit s pisnickou jako ptacek

Batoh na zada – at vas neskrti po prvnich 10km

Nepromokavá bunda(alepoň polopromokavá)

Spacak – staci soft verze – mrznout nebude

Karimatka – staci soft verze – na skalách spát nebudeme

Plavky – na moře, jezera a tak

Sportovni obuv – na ruzne sotěže – běhy, skoky apod.

Slunecni bryle –trocha módy

Svačinu na cestu – řízečky, bagetky apod. první jídlo není zajištěno, ale veřím, že nějakého jelena zastřelíme cestou(od dalšího dne se budeme průběžně stravovat)

Pití na cestu – není zajištěno, ale studánky budou při cestě

Pas – půjdeme podle slunce, hvězd a měsíce…tak kdyby náhodou..znáte to

Prachy – páč prachy dělaj člověka(nebo šaty? :-/ )

Zbytek věci necham na vasem uvazeni – ale netahejte se se zbytečnostmi-jsou to vaše nohy a záda. Kdo si cestou něco vymkne, nebo vyvrtne, ať nepočítá, že se s ním bude někdo vláčet-prostě ho necháme na cestě svému osudu(a srncům a kancům).

Datum odjezdu: 18.5. PÁTEK

Sraz bude v 7.40 v sídle COMP-any, popř. v 8.00 na nádraží v Kolíně…jistě jste vnímavý a chápavý hoši, tak jen pro připomenutí těm, co jsou trochu pomalejší: Cesta vlakem sebou nese jistá rizika..např. vlak (pokud nemá spoždění) tak na jednotlivce nečeká(z toho plyne pravidlo: BUĎ U VLAKU VČAS). Vlak nezahýbá dle přání cestujících a tak ani nestaví na pumpách na toalety a na nákupy(ponaučení: RÁNO SE PĚKNĚ VY-CHČI A VY-SER-ve vlaku je to na vlastní riziko)..vlak je rovněž neúprosný v místech, kde zastaví-maximálně přibrzdí,ale nezastaví(BUDEME MUSET JÍT PĚŠKY-na nádraži nepřiď v lodičkách)

Zaroven vyhlasuji ZAKAZ HOLENI az do nedele…at uz trochu vypadame jak chlapy

[google-map-v3 shortcodeid=“TO_BE_GENERATED“ width=“350″ height=“350″ zoom=“12″ maptype=“roadmap“ mapalign=“center“ directionhint=“false“ language=“default“ poweredby=“false“ maptypecontrol=“true“ pancontrol=“true“ zoomcontrol=“true“ scalecontrol=“true“ streetviewcontrol=“true“ scrollwheelcontrol=“false“ draggable=“true“ tiltfourtyfive=“false“ enablegeolocationmarker=“false“ enablemarkerclustering=“false“ addmarkermashup=“false“ addmarkermashupbubble=“false“ addmarkerlist=“Otovice u Broumova{}1-default.png“ bubbleautopan=“true“ distanceunits=“miles“ showbike=“false“ showtraffic=“false“ showpanoramio=“false“]